Искать в этом блоге

вторник, 30 июля 2013 г.

Як Ярмаркувала Чугуївська ЦБС у м.Луганську


24 липня 2013 року в місті Луганську відбувся Міжрегіональний Ярмарок «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє», організований програмою «Бібліоміст», Міністерством культури України, Українською бібліотечною асоціацією та кількома міжнародними програмами розвитку. На Ярмарку кращі бібліотеки Дніпропетровської,  Донецької, Луганської  та Харківської областей представили інноваційні послуги та проекти,  які реалізуються для місцевих громад бібліотеками .
Вдруге Чугуївська ЦБС була запрошена для участі в Ярмарку  «Бібліотечні інновації для громад: створюємо майбутнє» як одна з найкращих бібліотек Східної України. Наша бібліотека презентувала інноваційний проект «Поетрі-слем он-лайн»  для творчої молоді міста Чугуїва.  Поетрі-слем в перекладі означає поетичне змагання, головне в цьому змаганні особливість  подачі власного поетичного твору і оцінка виконання його публікой чи однодумцями. Кожному хто володіє літературним талантом і крилатим словом наш проект дає змогу проявити свої здібності і допомагає запалити нові зірки, а за допомогою можливостей   Інтернет розширити аудіторію для спілкування, налагодити контакти з літературними об'єднаннями других міст, відкрити нові імена і допомогти починаючим поетам повірити в свої сили.

вторник, 2 июля 2013 г.

Бібліотека запрошує на Купальські свята!

             Запрошуємо  всіх бажаючих 5.07.13 до бібліотеки на 10. 00 на народознавчу годину!
У програмі заходу знайомство з історією Свята Івана Купала, перегляд відеофільмів, знайомство з народознавчою літературою, подорож до Бібліоджерельця.Чекаємо на Вас!