Искать в этом блоге

вторник, 8 февраля 2022 г.

 4.02.2022 р. У КЗ «Публічна біліотека» Чугуївської міської ради пройшов тренінг для амбасадорів громадського здоров'я «Перша невідкладна медична допомога», у рамках реалізації проєкту «Розбудова спроможності громад до розвитку системи громадського здоров’я», який реалізується ГС «Культурна Ліга Сходу» за підтримки GIZ.

Сабада Тетяна Олександрівна, лікар загальної практики – сімейний лікар розповіла відвідувачам бібліотек про початковий алгоритм дій при наданні першої невідкладної допомоги, зокрема як проводити серцево-легеневу реанімацію та надавати допомогу при порізах та кровотечах.
На тренінгу також було надано багато іншої цікавої та корисної нформації. Всі бажаючі мали змогу навчитися робити непрямий масаж серця, міряти пульс та зупиняти кровотечу.
Від тренінгу залишилися дуже яскраві, позитивні враження, а найголовніше - уміння аби не розгубитися, не нашкодити і правильно допомогти у складних життєвих ситуаціях, а можливо і врятувати чиєсь життя. Це було дуже цікаво і, безперечно, дуже корисно.






Комментариев нет:

Отправить комментарий