Искать в этом блоге

вторник, 18 сентября 2012 г.

Реєстрація вкладників Ощадбанка у бібліотеці для юнацтва

Свої дані можуть зареєструвати ті, хто не зробив це 2008 року

          З першого вересня Ощадбанк розпочав другу хвилю реєстрації вкладників.
          Вкладники, чиї дані не було внесено до "Реєстру" та ті, дані про яких внесені до «Реєстру» і вони отримали 2008 року компенсацію в повному обсязі, можуть пройти реєстрацію та актуалізацію в будь-якому відділенні Ощадбанку. Бібліотека  для юнацтва теж допомогає вкладникам Ощадбанку.




Реєстрацію нашої давньої читачки Павлюк М.Ф. проводить директор Чугуївської ЦБС Проценко О. І.





Як пройти реєстрацію в Ощадбанку

1. Зателефонувати на «гарячу телефонну лінію» за номером 0800 212000 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні) або(044) 3642121 (за тарифами Укртелекому) та дочекатися з`єднання з оператором. Лінія працює з 9.00 до 18.00 без вихідних.
- заповнити спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників Сбербанку колишнього СРСР» на сайті Ощадбанку www.oschadnybank.com.
2. Відвідати установу банку з метою реєстрації у призначений день і час.
При собі необхідно мати такі документи:
- паспорт громадянина України або документ, що його замінює, чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон та копії відповідних сторінок паспорта;
- довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію;
- ощадну(і) книжку(и) за компенсаційним(и) рахунком(ками), а за їх відсутності – ощадну(і) книжку(и) за вкладами Ощадбанку колишнього СРСР.
Після реєстрації вкладника буде запрошено до установи Ощадбанку для отримання Національної картки, на яку в разі ухвалення відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому буде зараховано компенсацію
        Запрошуємо всіх бажаючих зарєеструватися в Ощадбанку   до нашої  бібліотеки!

Комментариев нет:

Отправить комментарий