Искать в этом блоге

четверг, 29 ноября 2012 г.

Подросток и закон

                                                    Нравы - это люди,
                                                    Законы- разум страны!
                                                                                  О.Де Бальзак
       28 листопада в бібліотеці для юнацтва пройшло засідання клубу "Молодь і закон", який провела завідуюча методико - бібліографічним відділом  Чугуївської ЦБС Самко А.В. для учнів ЧЗОШ №4 .
        Зараз в усіх школах міста проходить тиждень правових знань і це дуже гарно!Правові знання допоможуть поступити так, щоб потім  не прийшлось жалкувати ні школярам, ні друзям, ні батькам.
        В першій частині заходу діти ознайомилися з Конвенцією ООН про права дитини, шукали значення слів "конституція","закон","право" в словниках Ожегова та Даля, відкривали чарівну скриньку, в якій побачили - самих себе (бо в скринці лежало дзеркало). Після цього ми зробили висновок, що Людина-це самий дорогоцінний скарб на Землі.
         Потім школярі подивились відео про порушення прав казкових персонажів, а також пограли в гру "Кто больше угадает прав?".
          В другій частині дітям розповіли про обов'язки та відповідальність за свої дії :Кукса Олена Юріївна  - начальник служби у справах по ділам дітей та студент Національного Університету Внутрішніх справ Самко Євген.
           В кінці заходу діти зробили висновок, що треба замислюватися над своїми вчинками, щоб не опинитися біля небезпечної межі.В житті треба здійснювати лише хорощі вчинки і тоді все буде добре!













        

Комментариев нет:

Отправить комментарий