Искать в этом блоге

четверг, 15 августа 2013 г.


 


Виїзний семінар на базі Чугуївської міської юнацької бібліотеки  за темою "Впровадження телекомунікаційних послуг та використання медіа-ресурсів в бібліотеці".


14 серпня 2013 року на базі Чугуївської міської юнацької бібліотеки відбувся виїзний семінар для бібліотекарів Чугуївської ЦБС та бібліотекарів шкіл міста.
На початку до учасників семінару з привітальним словом звернувся А.І.Гуренко, начальник Чугуївського міського відділу культури і туризму, який розповів про співпрацю з бібліотеками міста та підкреслив їх соціальну значущість для громади в забезпеченні інформаційних потреб.

Директор ХОБЮ М.В. Жарова ознайомила слухачів з програмою семінару та підкреслила значущість таких зустрічей для професійного спілкування та фахового зросту.
Завідувачка відділу маркетингу С.І.Бацамут представила медіапрезентацію "Використання соціальних мереж з метою реклами бібліотеки та просування її інформаційних послуг серед користувачів", а М.М.Остапович, завідувачка відділу сучасних технологій та автоматизації виступила з повідомленням "Використання IT- технологій в обслуговуванні користувачів".

Також слухачі мали змогу дізнатися про інноваційний досвід роботи у сфері просування послуг бібліотеки на ринку інформаційних сервісів з медіапрезентації "Ідеї бібліотечних інновацій в юнацьких бібліотеках України ", яку надала завідувачка проблемно-аналітичного відділу ХОБЮ Т.В. Смєкалова.


Директор Чугуївської міської ЦБС О.І. Проценко поділилася досвідом роботи про проектну діяльність Чугуївської Централізованої бібліотечної системи.
У ході семінару колеги мали змогу обмінятися думками, практичними порадами, обговорити перспективи подальшої співпраці на шляху інноваційного розвитку.
Завершився семінар виступом депутата міської ради міста Чугуєва Луніна Є.В., який пообіцяв і надалі підтримувати бібліотеки.
Бібліотекарі Чугуївський ЦБС висловлюють щиру подяку депутату міської ради Луніну Е.В. за допомогу в підготовці семінару.




                                                                           Директор Чугуївської ЦБС Проценко О.І.






Комментариев нет:

Отправить комментарий