Искать в этом блоге

вторник, 3 декабря 2013 г.

Бібліотека для юнацтва Чугуївської ЦБС – переможець Всеукраїнського конкурсу!


                      Ура -а- а ! Ми перемогли ! У важкому  конкурсі , в напруженій боротьбі ! Це був     Всеукраїнський конкурс буктрейлерів « Оживають герої на екрані у рекламі» на українську книгу , який проводився з березня по листопад 2013 року Державною бібліотекою України для юнацтва та Бібліотечною Асоціацією України .
                      Всього було відібрано по всій Україні  193  роботи . Наш буктрейлер серед них . Так, ви , напевно , не знаєте , що таке буктрейлер ? ВООК - книга , trailer - тягти , тобто , Простіше кажучи , це реклама книги. Але не просто банальна реклама , це складна , кропітка робота , на високому професійному рівні виконана презентація з відеофрагментами , із закадровим текстом і т.д., не будемо вдаватися в технічні подробиці , відомі тільки лише автору проекту . Головне , що робота була успішною ! Журі  конкурсу , до складу якого входили :  голова -сучасний письменник України Андрій Курков, члени журі :Притуло С. В.-Державне Агенство України з питань кіно, Гребьонкін В. – PR- експерт 5- го каналу, Плєсконос  Є.Ю.- член Національної Спілки кінематографістів України та інші поважні особи.
                 Наша бібліотека представила  на Конкурс буктрейлер  по книзі Івана Нечуя- Левицького «Кайдашева сімя» і отримала  Першу премію! В цьому році  25 листопада   письменнику виповнилося б 175 років , а його повісті « Кайдашева сімя»- 125!
 Наш проект  був  відзначений спеціальним призом  від Української бібліотечної Асоціації  - Сертифікатом  на участь у IV  Всеукраїнській науково - практичній конференції  в смт . Славське Львівській обл.  і ще  ми отримали у подарунок  чудові книги сучасних українських авторів.
                  Від імені бібліотеки для юнацтва хочеться сказати велике  « Спасибі» колегам з бібліотек Чугуївської ЦБС  - завідуючій бібліотеці для дітей Толмачовій Світлані, бібліотекарю бібліотеки – філії м - ну «Дружба» коломієць Юлії  за велику поміч та підтримку та спонсору поїздки до міста  Києва на нагородження Пічугіну А.В.

                  Попереду - нові звершення! Наша українська література – безмежна і створювати таких роликів можна дуже багато!

                        P.S. Подивитись бук трейлер « Кайдашева сімя» ви можете на  каналі Youtube.


Завідуюча бібліотеки для юнацтва Петрова Л.А. розповідає про буктрейлер " Кайдашева сім'я"

 Цінні подарунки від письменника Куркова А.Ю.

Ще подарунки від Президента Української Бібліотечної Асоціації Шевченко І.О.

Фото на згадку з головою жюрі Курковим А.Ю. та переможцями.


Комментариев нет:

Отправить комментарий