Искать в этом блоге

вторник, 5 августа 2014 г.

170 річниця народження І.Ю.Репіна

         5 серпня  2014 року Чугуєвський художньо-меморіальний музей ім. І.Ю. Рєпіна (м. Чугуєв, Харківська обл.) і все місто   святкує 170-у річницю з Дня народження великого художника І.Ю. Рєпіна.
          В рамках святкування ювілею художника 2 серпня у місті  відбувся велоквест  рєпінськими місцями в якому бібліотекарі Чугуївської ЦБС приймали активну участь!

         Протягом двох годин учасники в хаотичному порядку відвідали меморіальний дім-музей художника, штаби військових поселень, торгові ряди, шляховий палац, Осинівку… всього десять так званих контрольних пунктів, на яких вони виконували різноманітні завдання, а допомогали учасникам на пунктах бібліотекарі Чугуївської ЦБС. 

           Один за одним учасники під’їжджали до Шляхового палацу, де на них вже чекав запашний трав′яний чай з печивом та цукерками. Поки учасники насолоджувалися видами Сіверського Дінця та відновлювали сили, на площі Леніна шановне журі ретельно підраховувало бали. З великим нетерпінням всі чекали результатів.
         А поки велосипедисти та всі бажаючі могли взяти участь у майстер-класі з живопису, створенні композиції з метеликів та спробувати свої сили у міні-змаганнях з фігурного водіння велосипеду, які люб’язно запропонував провести директор Чугуївського Центру туризму та краєзнавства Сергій Валентинович Лисенко. 
        І от нарешті підсумки підведені, переможці визначені. Найкращим знавцем Рєпіна була визнана Василенко Наталія. Друге місце дісталося Слащову Олександру. Третє здобув Власенко Віталій. А перше місце серед сімейних команд зайняла родина Брікімових. Вітаємо переможців! Всі учасники отримали дипломи з подякою та цінні подарунки від Художньо-меморіального музею І.Ю. Рєпіна та Чугуївського Центру туризму та краєзнавства. 
 




 Фотопідбірка з пункту № 7 :































 Більше фото:

http://www.odnoklassniki.ru/profile/558850254231/album/576567898519

Комментариев нет:

Отправить комментарий