Искать в этом блоге

вторник, 25 августа 2015 г.

Святкуємо разом 24 річницю незалежності України!




            Городян міста Чугуєва  чекала насичена програма на День Незалежності у бібліотеках міста : серйозні презентації, цікаві майстер-класи, пізнавальні книжкові виставки, та ще встигли бібліотеки прийняти активну участь у міських заходах до Дня  святкування 24 річниці Незалежності!
          Директор Чугуївської ЦБС, Проценко Олена  , та керівник поетичного клубу "Свіча" Бондарюк Людмила ,запросили поетів м. Чугуєва  на літературну акцію " З Україною в серці"! 
          Проценко О.І.привітала всіх присутніх і наголосила, що 24 серпня —  це не просто день народження держави, це світле свято здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які творили і плекали українську націю, рідну мову, самостійну державу, боролися за її майбутнє.
          Метою заходу було розповісти у своїх  віршах про любов до України, про мужність та   патріотизм українських людей ,  про любов до своєї малої Батьківщини, до історії свого народу,  про пошану до ветеранів Другої світової війни. Ведуча літературної акції Бондарюк Людмила познайомила присутніх із кожним поетом, дала можливість кожному  бажаючому  висказати свою любов до України. Своїми віршами з городянами міста поділились поети Журавльова Євгенія, Керанчук Петро, Вербовська Надія, Орищенко Володимир, Калюжний Володимир, Бойко Катерина,Казаков Анатолій ,Красношапка Леонтіна,також прочитали вірші Чугая Романа - його дружина Чугай В. та ученики,  вірші Льва Маржецького читала Журавльова Євгенія. Дуже гарний вірш про самотнього бійця, ветерана Другої світової читала переселенка з Донецької обл.  Єлізарова Віра, після якого навіть  мужні чоловіки не стримали сліз.
Фотобідбірка заходу:






















         Сердечно вітаємо всіх зі святом! Бажаємо миру, міцного здоров'я, добробуту, сили і наснаги, впевненості у майбутньому.

Комментариев нет:

Отправить комментарий