Искать в этом блоге

суббота, 13 августа 2016 г.

День визволення міста Чугуєва від фашистських загарбників у роки Другої світової війни

11 серпня 2016 року в м.Чугуєві відзначили День визволення міста Чугуєва від фашистських загарбників у роки Другої світової війни.

 В сквері Слави біля меморіалу Слави був проведений мітинг, на якому були присутні заступники міського голови, депутати міської ради, депутати Харківської обласної ради, керівництво Чугуївської РДА та районної ради, ветерани війни, представники організацій, установ міста, мешканці Чугуєва.


http://chuguev-rada.gov.ua/news/id/450

З метою належного відзначення Дня міста та Дня визволення м. Чугуєва від фашистських загарбників, з метою виховання у підростаючого покоління любові до рідного краю, вшанування традицій старших поколінь в бібліотеках міста Чугуєва пройшов ряд заходів з нагоди Дня міста та Дня визволення м. Чугуєва від фашистських загарбників . В бібліотеках оформлені книжкові виставки - вшанування  "Збережемо пам'ять про подвиг земляків, в читальному залі  юнацької бібліотеці проведено історичну подорож за матеріалами виставки " Пам'ятаємо минуле заради майбутньго" та "Наші славетні земляки" , в інтернет -центрі проведені історичні віртуальні подорожі  - "Дорогами війни".
Продовжуємо пам'ять поколінь!


Комментариев нет:

Отправить комментарий