Искать в этом блоге

вторник, 15 октября 2019 г.

11 жовтня в Юнацькій бібліотеці відбулася зустріч у форматі «Жива Книга» з ветераном АТО – Андрієм Бессарабом Бессараб Андрій, на якій Андрій презентував свою книгу «Ми не маємо права не бути сильними».
Андрій Бессараб – боєць, учасник війни на сході, за два тижні до мобілізації потрапив у полон. Звільнили його у грудні 2017-го. Писати, Андрій, почав у полоні. Свої думки протягом цього важкого часу занотовував на папері, що потім вилилися у книгу віршів.
Презентації цієї збірки вже відбулися в різних містах України. Перша відбулась в Києві, потім були Харків, Одеса, Тернопіль, Львів і навіть іспанське місто Малага. І сьогодні нам випала велика честь - Андрій презентував свою книгу саме у Чугуєві, тому що він наш земляк, чугуївець, який побував у страшному пеклі війни та полону. Спілкування з автором пройшло в форматі дружньої бесіди з учнями 9-го класу Чугуївського НВК №6 (Кл.керівник - Ковтуненко А.В).
Цю зустріч співробітники Чугуївської ЦБС присвятили великим святам – Дню захисника України, та святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню українського козацтва.










Комментариев нет:

Отправить комментарий