Искать в этом блоге

среда, 6 апреля 2011 г.

ВЕЛИКОДНІ ДЗВОНИ


      Весна - найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, зодягаються в зелень, квітнуть дерева; гаї перегукуються голосним пташиним співом. Прийшла весна!
      Люблю весну
Люблю весну, та хто її не любить,
Коли життя цвіте, як пишний сад.
І, мов у сні, шепочуть листя губи,
І квіти шлють солодкий аромат...
                                          В. Сосюра
      Саме на весну припадає найголовніше християнське свято - Пасха або Великдень. Це величне свято світлого Воскресіння Христа, який приніс себе в жертву за гріхи людей і спокутував їх своїми стражданнями. Саме слово "пасха" у перекладі з грецької означає "страждати". Але це світле й радісне свято воскресіння Сина Божого Ісуса Христа.
      На передодні свята у стінах міської бібліотеки для юнацтва Чугуївської ЦБС, пройде зустріч з місцевими поетами Петром Керанчуком, Анатолієм Казаковим, Катериною Бойко, Ліною Красношапка, які прочитають свої нові твори для учнів Чугуївських шкіл.
     Також, з 10 квітня у бібліотеці буде демонструватися виставка творів до Великодня. На виставці будуть представлені твори Чугуївських поетів, письменників та літературознавців, на весняну тематику. 



Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід, який буде проходити 21.04.2011 о 14.00 годині, за адресою вул. Харківська, 33 Місцева бібліотека для юнацтва Чугуївської ЦБС!

Комментариев нет:

Отправить комментарий