Искать в этом блоге

вторник, 20 июня 2017 г.

Мандрівка книжковим містом!

     

     Сьогодні, 20 червня 2017 року  у бібліотеці  для юнацтва Чугуївської ЦБС пройшла екскурсія «Чудова країна-бібліотека» для  вихованців пришкільного табору "Веселка" КБ ЗОШ (Клугино - Башкирівка) III  - IV загін ( Остапчук Д.Б., Кириченко Н.М.) .

    У бібліотеці діточок чекав теплий прийом. Бібліотекарі розповіли дітям про те, що вони прийшли в сховище книг, познайомили з правилами поведінки в читальному залі і на абонементі. Вихованці з великим інтересом слухали розповідь про те, як треба  поводитися з книгами, для чого вони потрібні і як створюються.  Бібліотекар звернула увагу, як  розставлені книги на полицях, всі стоять рівними рядами за спеціальною бібліотечною класіфікацією, пригадали бібліотечні правила ,
роздивились книжкові виставки, познайомились з творами місцевих письменників на виставці "Літературна Чугуївщина",  та подивились цікаві мультфільми про бібліотеку в нашому бібліотечному мульткінозалі. 

   Екскурсія справила на вихованців пришкільного табору велике враження. Вони тепер з нетерпінням чекатимуть, коли стануть читачами бібліотеки для юнацтва !
Фотозвіт:










Комментариев нет:

Отправить комментарий