Искать в этом блоге

воскресенье, 2 июня 2019 г.

Громадський бюджет у дії!

         
Проект «Громадський бюджет» діє у Чугуєві третій рік поспіль.  На реалізацію проектів громадського бюджету у 2019 році міська влада виділила 420 тисяч гривень. Чугуївцями була подана рекордна кількість проектів – 19. З них 7 були обрані громадою в якості переможців. Усього (у паперовому вигляді та на спеціальній електронній платформі) за проекти було подано 2430 голосів членів громади, які виявили небайдужість до свого міста та зацікавленість у його розвитку. Серед малих проектів чугуївці обрали відразу 5 переможців. Серед них і наш Проект «Юнацька бібліотека – територія тепла, затишку та спілкування» .
          Мешканці підтримали ідею осучаснення бібліотечного простору та створення умов для цікавого дозвілля молодих людей . Що особливо актуально для бібліотеки для юнацтва Чугуївської  централізованої бібліотечної системи, яка знаходиться у житловому будинку  по вул. Харківська,33. Працівники  всієї бібліотечної системи  не лише мріяли, аби розширити коло відвідувачів та стати більш затребуваними, а зробили реальні кроки, скориставшись бюджетом участі як платформою для реалізації корисних для міста ідей.  Сьогодні, 2 червня ,в бібліотеці для юнацтва Чугуївської ЦБС встановлюють нові  вікна! 
        Дякуємо  усім чугуївцям, котрі підтримали нашу пропозицію, яка на сьогодні вже  майже втілена. Наше бібліотечне приміщення з новими металопластиковими вікнами. На черзі капітальний ремонт читальної зали та холу. Зовсім скоро бібліотека перетвориться на сучасний мультимедійний простір. Користуватися усіма ресурсами відвідувачі бібліотеки зможуть безкоштовно.









Комментариев нет:

Отправить комментарий