Искать в этом блоге

среда, 12 июня 2019 г.

Час читати...

     

Час читати... Хочете переосмислити своє життя? тоді "Цитадель" для вас. "Цитадель" - це велика Книга мудрості, насичена величезним сенсом. Ця книга змінить ваші цінності і думки, рекомендуємо всім від 15 до 99. Запитуйте в бібліотеках міста Чугуєва!


               Завжди думала, що Сент-Екзюпері пише на якомусь загадковому і незрозумілому для всіх мовою. Але ця книга змінила уявлення про його книги . Сент-Екзюпері писав її протягом багатьох років і постійно повторював, що ніколи її не закінчить. В цю книгу він вклав всю свою майстерність і всю мудрість, яку він отримав за довге життя. Книга виявилася дуже обьемной і складною для прочитання і коли Мішель Кенель, французький літератор, редагував її,  це ніяк не позначилося на думках, вкладених у твір.
Це та рідкісна книга, яку варто читати не поспішаючи, замислюючись про її сенс, вчитуючись у кожну сходинку. Геніальність твору змушує мене перечитувати його кожен рік, і кожен раз я відкриваю для себе щось нове.. Цю книгу можна починати читати з будь-якої сторінки. Прочитати її швидко і забути про неї, на мій погляд, просто неможливо.

У неї немає якоїсь вченості і нудних роздумів, вся вона органічно створена і кожен знайде для себе те, про що подумати при її прочитанні.
Рекомендую!             

Комментариев нет:

Отправить комментарий