Искать в этом блоге

пятница, 13 марта 2020 г.

"Україна - ЕС: шляхи співпраці та взаємопорозуміння"

12 березня 2020 року на базі Обласного комунального закладу "Харківська обласна бібліотека для дітей" відбувся тренінг "Україна - ЕС: шляхи співпраці та взаємопорозуміння", в рамках реалізації Проекту " Інформаційна підтримка ЄС- бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні" ( спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні та ГО " Молодіжна Альтернатива").
В межах тренінгу відбулися зустрічі зі спікерами:
• Денис Черніков – представник парламентської експертної групи з євроінтеграції, керівник проєкту (м.Київ);
• Людмила Кудіна – координатор проєкту(м.Київ);
• Галина Нікітіна – молодий посол Європи, представник організації Young European Ambassadors/ Young European Neighbours (м.Харків);
• Наталя Яковлева– експерт проєкту Представництва Європейського Союзу в Україні під назвою«Team Europe» (м.Харків);
• Олена Суховерхова – координатор харківського Євроклубa при ХЗОШ№160.

Фахівцям 38 бібліотек Харківщини розповіли про саму ідею та історію створення Європейського Союзу, можливості співпраці ЄС з бібліотеками для дітей та юнацтва, про креативні можливості для залучення нових користувачів до бібліотек, здійснення спільних проектів з представництвом ЄС, залучення до його різноманітних програм. Наприкінці усі бібліотеки отримали єврокуточки " ЄС на книжковій полиці"  , які стануть важливим фактором в подальшій роботі та іменні Сертифікати про участь у тренінгу. Дякуємо організаторам за чудовий тренінг!





Комментариев нет:

Отправить комментарий