Искать в этом блоге

пятница, 16 октября 2020 г.

 З давніх-давен скарбницею духовного багатства, що поєднує минуле, сучасне і майбутнє, є книга. А вчасно прочитана книга – величезна удача. Вона здатна змінити життя, бути кращим другом і наставником. Тож недарма в народі кажуть, що людина перестає мислити, коли перестає читати.

Але на превеликий жаль, у зв’язку з обмеженим бюджетним фінансуванням, бібліотека не в змозі в повній мірі поповнювати бібліотечний фонд новими книжками.
В кожного з нас вдома є книги, які ми вже прочитали і можемо поділитись ними з іншими людьми, які захоплюються читанням. Здавалось би важко в наш час достукатись до людських сердець,та дуже приємно, що серед наших читачів так багато небайдужих людей. Передати книгу в дар бібліотеці-значить подарувати книзі друге життя і справжнє задоволення багатьом читачам на довгі роки.
Багато користувачів нашої бібліотеки приносять чимало цікавої, потрібної літератури. Спасибі за Вашу підтримку і допомогу !
Сьогодні , бібліотеці для юнацтва, Дмитро Максимчук подарував цікаві книги, які стануть відчутним джерелом поповнення бібліотечного фонду. Дмитро, щиро дякуємо тобі за подаровані книги!!!




Вы и ещё 1

Комментариев нет:

Отправить комментарий