Искать в этом блоге

среда, 27 марта 2013 г.

Майстер клас “Як створити ефективну презентацію”

             Бібліотека продовжує  серію тренінгів для учнів на тему"Комп'ютерні технології та майбутня професія"   в рамках обласного соціально- благодійного профорієнтаційного конкурсу  «Знайди свій шлях».
             Досвідчений фахівець, художник- дизайнер Прокопчук Ю.В.  провела майстер- клас для учнів   “Як створити ефективну презентацію ". Вона розповіла  про контент презентації, її оформлення й презентаційні навички. Була і робота в групах. Учні створювали презентації про  професії.
            Завдяки великої прихильності молоді до комп'ютерних технологій та електронним носіям інформації ми вирішили зробити конкурс на кращій мультимедійний проект про професії.Це дало змогу залучити до конкурсу молодь, яка з великим бажанням приходить до бібліотеки на майстер- класи зі створення презентацій в програмі Power Point.
             Які професії обирають наші конкурсанти?Дуже популярні серед молоді: програміст,юрист(адвокат,прокурор),модельєр, дизайнер,лікар.І хоча в ліцєї вони вчаться на водія, тракториста,повара, але   бажають отримати освіту, яка їх цікавить.Учні в своїх презентаціях забажали ще розповісти про популярні професії нашого міста та про роботу своїх батьків.
             







Наприклад, Соляник Володимир,забажав створити презентацію "Професії моєї родини",а Ісаєв Михайло "Моя  професія- кухар".Завдяки цьому конкурсу , юнаки вперше дізналися про професії не тільки своїх батьків,а і дідусів, і бабусів, а також віддалених родичів!
Учням довелось підняти сімейні архіви.Де-хто захотів продовжити династію своєї родини.
  Вибір професії- справа дуже серьйозна для юної людини. Помилитися дуже легко, а виправити наслідки невірного рішення дуже важко. Щоб цього не трапилось, щоб найти справу по душі, бібліотекарі становляться надійними помічниками для своїх юних читачив, а бібліотеки- центрами активного життя громади!

Комментариев нет:

Отправить комментарий