Искать в этом блоге

пятница, 26 сентября 2014 г.

Семінар- практикум у Харківській обласній бібліотеці для юнацтва

 25 вересня завідуюча бібліотекою для юнацтва Петрова Л.О. відвідала  обласний семінар- практикум у ОКЗ ХОБЮ  "Українська книга, бібліотека,читач: погляди на проблеми".
Привітала учасників директор бібліотеки Жарова М.В., завідувачка відділу обслуговування користувачів -Т.Бакуменко представила дуже цікаву  медіа- презентацію "Літературна вітальня", завідувачка сектором впровадження бібліотечних інновацій -Медведська М. презентовала методичний посібник "Гра в провокацію, або Молоді мовою молоді:використання сучасної української літератури в роботі бібліотеки", редактор відділу довідково- бібліографічного та інформаційного обслуговування ОКЗ ХОБЮ- Одинока І.В. представила бібліографічний огляд "Історія національної премії ім.Тараса Шевченка та її лауреати". Своїм неоцінним досвідом роботи з колегами поділилась С.Бацамут , завідувачка відділом маркетингу ОКЗ ХОБЮ. Світлана Бацамут предсавила медіа- презентацію "Конкурс постерів та ілюстрацій "Книга, що народжує мрію" як засіб популяризації читання".
На семінарі відбулося підведення підсумків конкурсу буктрейлерів "Хвилююче слово Кобзаря"( до 200- річчя від Дня народження видатного українського поета) на якому наша бібліотека для юнацтва отримала III місце за буктрейлер "Відьма".
Далі  працювала Професійна майстерня "Популяризація української літератури в бібліотеці" де бібліотекарі обмінювались досвідом з колегами.
Директор бібліотеки М.В.Жарова підвела підсумки роботи семінару, а ми , бібліотекарі їй та робітникам ОКЗ ХОБЮ подякували за теплий та дружній прийом, за подарунки та за цікавий і корисний методичний матеріал!

Комментариев нет:

Отправить комментарий