Искать в этом блоге

пятница, 13 февраля 2015 г.

Символи Дня закоханих своїми руками

        14 лютого в день Святого Валентина закохані дарують один одному "валентинки". У цій листівці із сердечками можуть бути найкращі побажання, освідчення в коханні або просто жарти.Традиційно, їх пишуть зміненим почерком і не підписують.Адресат сам має здогадатися,хто саме надіслав йому сердечний привіт.
        Крім "валентинок" у це свято дарують різні предмети із зображенням сердечок, пташок,що цілуються, янголів та троянди, оскільки вони вважаються символом кохання.
        Але головне, щоб подарунок був від щирого серця.
        Сьогодні, напередодні Дня закоханих, ми здійснили побажання читачів провести такий невеличкий майстер клас з виготовлення "валентинки". Працівники бібліотеки Ясногородська Тетяна  та Петрова Любов запропонували декілька цікавих ідей для виготовлення "валентинки" у техніці квілінг, зробили ароматну "валентинку" з солоного тіста, та зв'язали "валентинку " з ниток. Допомагала нам бібліотечна  киця Дана.  Нашим читачам Фартушній Ємілії ? Трегубову Володиміру ( учню УВК №6 5-кл.) Риженковій Поліні (УВК №6 9 -кл.) дуже сподобались такі символи закоханих! Чого тільки не зробиш заради коханої людини!








       
 День Святого Валентина- це свято здійснення найпотаєміших мрій.Ідіть назустріч коханню- і ви обов'язково зустрінете свою половинку.А якщо ви чекаєте на казкового принца чи принцесу- повірте в диво і казка стане реальністю!  Зі святом!

Комментариев нет:

Отправить комментарий