Искать в этом блоге

пятница, 22 апреля 2016 г.

"Чорнобиль - найбільша техногенна катастрофа XX століття"



       Чорнобильська трагедія... Ось уже 30 років дзвони Чорнобиля стукають в наші серця. Змушують нас зупинитись і озирнутись в той страшний 1986-й... Ця катастрофа не тільки викликала численні жертви, але й суттєво змінила якість життя населення України. Чорнобильська катастрофа на атомній станції завжди буде займати особливе місце в історії людства. На чорнобильській техногенній аварії, яка стала аварією глобального масштабу, акцентувалась  увага  на проведенні заходу для учнів 11 класу  ( кл.керівник Мазенкова Т. В.)УВК №6   . Захід проходив  в шкільній бібліотеці                ( бібліотекар Слюніна  Л. Ф.)сумісно з бібліотекою для юнацтва Чугуївської ЦБС ( зав. бібліотекою Петрова Л.О.) Любов Олександрівна показала учням фільм "Секунди до катастрофи", розповіла про останні дві години до вибуху на Чорнобильській АС.Учні почули розповіді експертів і тих,що вижили,побачили реальні документальні кадри Чорнобильської АС. 

     






     
 Людмила Федорівна розповіла учням як наслідки Чорнобильської катастрофи особливо руйнівно вплинули на екологічний і економічний стан України, для якої чорнобильська проблема сьогодні є однією з визначальних, і від успішного розв’язання якої значним чином залежить як сьогодення держави, так і її майбутнє .
      До Дня Чорнобильської трагедії в бібліотеці для юнацтва організовано книжкову виставку " Чорнобильська трагедія - біль України".

Комментариев нет:

Отправить комментарий