Искать в этом блоге

четверг, 12 сентября 2013 г.

Бібліотекарі виходять на полювання


   




       Бібліотекарі Чугуївської   бібліотеки для юнацтва , напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, який відзначається 30 вересня, виходять на полювання.


       Полювання призначено на 15 серпня 2013 року о  9.00 на аеродромі військової частини А4104.
Бібліотекарі озброїлися : флаєрами з девізом акції «Курсант, що читає - успішний курсант», листівками з цитатами видатних військовослужбовців, книжковими закладинами «Успішна людина- успішна держава», рекомендаційними списками «Ці книжки читає молодь всього світу!», «Люди, книжкии та кар’єра», « Книжки, які обговорюють в інтернеті».
       Бібліотекарі покажуть презентаційний ролик про нову, сучасну бібліотеку,  розкажуть про  технічні можливості бібліотеки: безкоштовний  бібліотечний Wi- fi, використання сервісів ВЕБ 2.0,соціальних мереж, блогів, сайтів, твітера, Скайп зв'язок
     « За  даними Центру підготовки кадрів для військової авіації, курсанти Харківського університету Військово Повітряних Сил імені Івана Кожедуба (ХУПС) ще не стали читачами бібліотеки для юнацтва міста Чугуєва. Ми переконані, що наша акція залучить хлопців до бібліотеки. Хтось із них прийде по книжку, а хтось - скористатися безкоштовним інтернетом», - каже Любов Петрова, завідуюча  Чугуївскої бібліотеки для юнацтва.
          Наприкінці акції бібліотекарі зроблять фото на пам'ять з курсантами військового університету, подарують їм книги   і запустять у небо «Бібліолітак».
        За довідковою інформацією звертайтесь: Любов Петрова, завідуюча бібліотекою,контактний телефон (05746) 2-35-51


Комментариев нет:

Отправить комментарий