Искать в этом блоге

четверг, 19 сентября 2013 г.

В полоні у бібліотеці , або як пройшли полювання бібліотеки на курсантів

               15 вересня 2013 року на навчально - авіаційній базі Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба пройшли полювання на нових читачів бібліотеки!
Першим в  атаку вийшла  " інтелектуальний снайпер" Самко Анжела , завідуюча метод. відділом. Дуже важко було сховатись під її прицілом,  влучно вона  потрапляла у супротивника і , нарешті, відібрала до свого полону самих кмітливих! А якою цікавою виявилася для курсантів літературна вікторина "Відгадай улюбленого  героя"!
                     Завідуюча бібліотекою, Петрова Любов , переманювала хлопців до своєї  "бази на головному аеродромі" , розповідала скільки там корисного та цікавого можна для себе знайти, а які можливо виробляти "авіашоу"( найскладніші навички з використанням інтернет- технологій) , розповіла скільки видатних людей користувались такими" бібліотечними  базами "та стали успішними у житті.
                       Бібліотекарі розповіли про свій зручний  графік польотів та показали презентацію своєї "головної  бази"- бібліотеки  , створеною Прокопчук Юлією, художником - дизайнером  бібліотечної системи. Ми віримо, що Військово - Повітряна  сила + Бібліотечна сила = Успішна держава!
 Курсанти ловлять "снайперську кульку" та відповідають на питання вікторини




 Бібліотекарі показують презентацію бібліотеки для юнацтва та  буктрейлер "Кайдашева сім'я"
Фото на згадку на алеї героїв льотчиків біля пам'ятника  двічі Герою Радянського  Союзу  Сергію Грицевцу.
Наш " Бібліолітак", який ми створили з курсантами Харківського університету повітряних сил , завжди готовий взяти на борт нових читачів і вирушити у   інформаційну подорож!

Комментариев нет:

Отправить комментарий