Искать в этом блоге

четверг, 23 апреля 2020 г.

26 квітня 2020 року виповнюється 34 роки з дня найбільшої техногенної катастрофи за всю історію мирного атома. Катастрофа, з наслідками якої світ продовжує боротися досі.
Бібліотека для юнацтва Чугуївської ЦБС пропонує вам переглянути виставку однієї книги
Юнге-Вентруп, Петер.
Утраченные места. Сломанные судьбы [Текст] : [фотоальбом] / Петер Юнге-Вентруп, Астрид Зам ; фот. Рюдигер Любрихт. - [Х. : Фактор, 2011]. - 119 с. : цв. фот.

Книга ілюструє життя ліквідаторів-переселенців, а також ті місця, які в силу свого радіаційного забруднення не можуть використовуватися для проживання людей .

Фотограф Рюдігер Любріхт з 2003 року по теперішній час зробив 16 подорожей до Білорусі і України: він шукав сліди, залишені Чорнобильською катастрофою. Любріхт фотографував місто - привид Прип'ять, покинуті села в заборонених зонах на території Білорусі і України.Та найбільше Любріхта цікавили люди, життя яких назавжди змінив Чорнобиль: самосели, ліквідатори ...



Даний альбом є нагадуванням про Чорнобильську катастрофу. Ми сподіваємося, що ці спогади допоможуть запобігти в майбутньому повторенню подібної катастрофи.




Комментариев нет:

Отправить комментарий