Искать в этом блоге

среда, 8 апреля 2020 г.

Про роботу працівників бібліотеки під час карантину.

Про роботу працівників бібліотеки під час карантину.
Карантин вніс свої зміни в план роботи бібліотеки для юнацтва Чугуївської ЦБС. Бібліотекарі не сидять склавши руки в очікуванні своїх користувачів!
За час карантину бібліотека отримала велику партію нових книг і це дало поштовх для оформлення нових чи поповнення вже існуючих книжкових виставок у бібліотеці.

Триває робота над матеріалом про історію і сьогодення бібліотеки для сторінки у Фейсбук " Чугуївська централізована бібліотечна система". Для наших читачів розповідаємо про письменників - ювілярів , знаменні та пам’ятні історичні дати, радимо, що почитати під час карантину, розповідаємо про історію нашого краю.


Вже другий тиждень, коли в бібліотеці тихо, сумно і пусто. Бібліотекарі займаються поточною роботою, фондами, тим, на що ніколи не вистачало часу! Робота кипить!

Пишуться сценарії майбутніх заходів, готуються майстер-класи, створюються та редагуються бібліографічні записи. Оформлюємо книги, які нам подарували читачі, знепилюємо та майже миємо весь фонд


. Працюємо з каталогами та картотеками,


...Продовжуємо працювати.
Тому що знаємо - все колись закінчується. І знову не закриватимуться двері бібліотеки, і наші читачі щодня приходитимуть до нас.

Комментариев нет:

Отправить комментарий