Искать в этом блоге

вторник, 23 марта 2021 г.

 18 березня 2021 року в КЗ «Публічна бібліотека» бібліотека-філія для юнацтва відбулась чергова зустріч в краєзнавчому клубі бібліотеки «Краєзнавчі читання», присвячена Шевченківським дням в місті Чугуєві. На зустріч запросили наукову співробітницю КЗ «Художньо – меморіального музею І.Ю. Рєпіна - Войтович Юлію Степанівну, яка провела для учнів КЗ «Чугуївський ліцей №6» 6-Б клас ( кл. керівник - Крижановська Ірина Володимирівна) музейне заняття «Україна – батьківщина талантів: Т.Г. Шевченко та І.Ю. Рєпін», присвячене вшануванню пам’яті видатного Кобзаря, патріота України, великого її сина – Т.Г. Шевченка.

Під час заняття ліцеїсти познайомилися з цікавими фактами з життя відомих українців – Шевченка та Рєпіна. А під час практичної частини «малюємо вірші Шевченка» спробували себе у ролі художників-ілюстраторів, створивши листівки-ілюстрації до відомих віршів Тараса Григоровича.
Діти були вражені цікавими розповідями про Великого Кобзаря і захоплюючими практичними завданнями. Щиро дякуємо КЗ «Художньо – меморіальний музей І.Ю. Рєпіна» та особисто Войтович Ю.С. і чекаємо наступної зустрічі, щоб поглибити свої знання з історії України!




















Комментариев нет:

Отправить комментарий