Искать в этом блоге

вторник, 23 марта 2021 г.

 Бібліотекарі Чугуївської ЦБС є одними з лідерів у нашому місті за участю в різноманітних проєктах, завдяки чому оновлюється матеріально-технічна база закладів культури та впроваджуються сучасні форми роботи.

Ось, наприклад, значних змін зазнало приміщення бібліотеки для юнацтва КЗ "Публічна бібліотека". Завдяки співпраці з німецькою федеральною компанією GIZ тут було здійснено ремонт приміщення, та наразі бібліотека перетворилась на сучасний простір, в якому можна комфортно та змістовно проводити час.
З 2019 року керівники будинків культури та бібліотек вивчають процеси адвокації та комунікації з владою в рамках проекту співпраці GIZ_Зміцнення спроможності бібліотек та будинків культури і Чугуївська ЦБС бере участь.
Чугуївська централізована бібліотечна система щиро дякує німецькій національній компанії GIZ за підтримку! Саме завдяки їй бібліотека для юнацтва Чугуївської ЦБС отримала 10 новеньких комп'ютерних стільців,18 сучасних столиків, 10 яскравих безкаркасних крісел ,3 комп'ютери та мультимедійне обладнання!
В 2019 році році бібліотека для юнацтва Чугуївської ЦБС брала участь у проекті Громадський Бюджет (інструмент для зміни міста на краще) і ПЕРЕМОГЛА з проектом "Юнацька бібліотека - територія тепла,затишку та спілкування!"
Публічна бібліотека сьогодні - це культурний центр, що забезпечує інформаційні потреби як реальних, так і потенційних користувачів, надає можливість міжособистісного спілкування практично всім жителям зони обслуговування, організує їхнє культурне дозвілля!
Фотозвіт. Нагадаємо, як було і як стало:



















Комментариев нет:

Отправить комментарий