Искать в этом блоге

пятница, 24 сентября 2021 г.

"Молодіжний простір бібліотеки: популярність, репутація, бренд"

 "Молодіжний простір бібліотеки: популярність, репутація, бренд"

- такою була тема обласного семінару для фахівців публічних бібліотек , котрий відбувся 23 вересня 2021 року і
який проводив обласний комунальний заклад "Харківська обласна бібліотека для юнацтва".
Бібліотекарі, КЗ "Публічна бібліотека" Чугуївської міської ради, які були присутні на цьому семінарі, з великим інтересом, увагою, захопленням познайомилися з дуже цікавими, талановитими гостями і прослухали актуальні теми.
Дякуємо вам:
Людмилі Нікітіній - комунікаційній менеджерці краудфандингової платформи "Моє місто Харків"; Костянтину Лиганенку, засновнику громадської організації "Наступне покоління 21", керівнику Нововодолазького молодіжного хабу "SMART"; Дар’ї Волобуєвій, одній із засновниць Краснoградського молодіжного хабу "RedHub", активістці, голові громадської організації "Волонтерська ліга", голові Молодіжної ради при Красноградській міській раді; Надії Кузінській, менеджерці зі співпраці з бібліотеками видавництва "Vivat".
Стрімкий розвиток технологій та зміна стереотипів сприяють трансформації бібліотек з книгозбірень до просторів для освіти, науки, співпраці, спілкування і дозвілля , робити його більш привабливим і зручним...
Учасниками семінару зроблено висновок, що робота бібліотеки- це не просто бути книгозбірнею, а бути центром тяжіння громади, який через доступ до знань об’єднує, гуртує людей.
Висловлюємо щиру вдячність організаторам за запрошення взяти участь у семінарі, за гостинність та приємно проведений час!











Комментариев нет:

Отправить комментарий