Искать в этом блоге

суббота, 18 марта 2017 г.

18 березня — 65 років від дня народження Ю́рія Павловича Винничука (1952), українського журналіста, письменника, редактора.


        Яскравою постаттю сучасного українського мистецтва є письменник Юрій Винничук.
Письменник віддавна користується шаленою популярністю в найширших читацьких колах, а його романи – всі як один - всуціль бестселери і важливі події літературного життя країни: "Діви ночі", "Мальва Ланда", "Весняні ігри в осінніх садах", "Груші в тісті", "Танґо смерті". А ще ж є і "Таємниці львівської кави", і "Легенди Львова", і "Книга бестій", і численні переклади, і неозора публіцистика: Винничук  - людина фантастичної працездатності і широченного кола зацікавлень.  
       18 березня 2017 року виповнюється  65 років від дня народження  українського письменника, поета, драматурга, перекладача, фольклориста, двічі лауреата книжкової премії "Книга року Бі-Бі-Сі" за романи "Весняні ігри в осінніх садах"(2005) та "Танґо смерті " (2012).
           Юрій Винничук зажди збирає чимало захоплених читачів, бо його твори цікаві як молоді так і дорослим людям. 
       До  ювілея письменника бібліотека для юнацтва запропонувала своїм читачам ознайомитись з біографією та  творчістю письменника через перегляд буктрейлерів за мотивами творів автора   :" Танго смерті" , до оповідання - "Федько - халамидник", до новели "Момент". 
              Після знайомства з сучасним українським письменником Ю.Винничуком  користувачі нашої бібліотеки подякували за отримане задоволення від знайомства з  творчістю автора та перегляду цікавих буктрейлерів .Тепер наші читачі бібліотеки більше будуть читати сучасних українських письменників!


Комментариев нет:

Отправить комментарий