Искать в этом блоге

четверг, 2 марта 2017 г.

Мій Шевченко


          До Дня народження Тараса Шевченка 2 березня в читальній залі бібліотеці для юнацтва Чугуївської ЦБС  пройшов  цікавий захід     « Мій Шевченко» для учнів 7-Б класу НВК №6 (кл. керівник Шоміна М.В.). 

           Частими гостями бібліотеки є працівники "Художньо - меморіального музею  І.Ю. Рєпіна "   і сьогодні до нас завітала наукова співробітниця Художньої галереї "Художньо - меморіального музею І.Ю. Рєпіна" Анастасія Валеріївна Шапошнікова, яка дуже цікаво розповіла учням про життя і творчість Шевченка, його зв'язок з Рєпіним . Ілля Юхимович Рєпін дуже шанував творчість Шевченка, написав його портрет та приймав участь у розробці пам’ятника Кобзарю.

         
Діти переглянули відеоролик «Мій Шевченко», подивились презентацію «Шевченко художник», подивились виставку – публікацію « Т.Г.Шевченко. Автопортрети» та спробували самі створити листівку з ілюстрацією за мотивами творів Шевченка.



          Діти були у захваті від заходу, Анастасія Валеріївна надихнула учнів на творчість, побажала їм завжди малювати, складати вірші , розвивати свої творчі навички навіть тоді, коли здається , що їх немає!








Комментариев нет:

Отправить комментарий