Искать в этом блоге

суббота, 17 апреля 2021 г.

 Всеукраїнський День довкілля

Третя субота квітня – Всеукраїнський День довкілля
Відзначають в Україні щорічно, починаючи з 1999 року, згідно з Указом Президента України «Про День довкілля» від 6 серпня 1998 року № 855/98 на підтримку ініціативи Міністерства охорони навколишнього природного середовища та ядерної безпеки України і громадських природоохоронних організацій .
У третю суботу квітня громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища – очищення водних джерел, озеленення територій, збереження заповідних об'єктів, поширення екологічних знань.
Головну загрозу довкіллю становить Людина – її байдужість, безкультур’я і безмежна жадібність.
Сформуйте своє відповідальне ставлення до Природи!
« Чистий двір , чиста вулиця, чисте місто ! » – Це має стати стилем, нормою життя !
У читальній залі бібліотеки- філії для юнацтва оформлена книжкова виставка, на якій представлені книги, що висвітлюють питання екології та охорони довкілля.
Запрошуємо до перегляду!


А ще, у колективі КЗ " Публічна бібліотека", завжди є велике бажання зробити наше місто чистим. Тому ми з радістю долучаємось до міської екологічної акції в рамках Всеукраїнського Дня довкілля!

Вчора долучитися до акції нам завадила погода, але ми завжди з радістю приймаємо участь у соціально-екологічних  акція з прибирання зелених зон та благоустрою прилеглих територій міста Чугуєва! Фото з архіву бібліотеки:






Комментариев нет:

Отправить комментарий