Искать в этом блоге

четверг, 22 апреля 2021 г.

Сьогодні, 22 квітня - Міжнародний День Землі

 Сьогодні, 22 квітня, Міжнародний День Землі, це день, коли кожна людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для розв’язання екологічних проблем.

А я хочу розповісти про книгу із фонду ббібліотеки - філії для юнацтва, яку дуже люблять наші маленькі користувачі!
Просто незамінна книга "Подорож до дивовижного світу тварин. Навколосвітня пошукова експедиція" нашого улюбленого видавництва "Ранок"


Книга надрукована на папірі, виробленого із «тетрапаків», а електроенергія на фабриці добута з лушпиння соняшника! Про це нам розповів керівник відділу корпоративних продажів Олександров Євгеній Владіславович, коли був присутній в бібліотеці- філії для юнацтва з презентацією корпорації "Ранок" та її нового каталогу продукції.


"Видавництво «Ранок» друкує понад 60% книг на папері з вторсировини, що його виготовляють на Зміївській фабриці. Завдяки фабриці Харківська область збирає до 15% використаного пакування".
Ця книга досить великого розміру, довжина майже 36 сантиметрів! Сторінки щільні, виглядають тонованими, та приємні на дотик. Видання поєднує в собі і енциклопедію, і короткий довідник, і розвиваючі математичні здібності завдання.


Дана книга не залишить нікого байдужим, це справжня навколосвітня пошукова експедиція, у якій дитина зможе вивчити просто безліч різноманітних та неймовірних тварин, а також багато дізнатись про їхнє середовище проживання.
Запитуйте книгу в бібліотеках міста! В фонді бібліотеки- філії для юнацтва книга зараз відсутня, її читає наш найактивнійший читач Дмитро Степних!



З Днем Землі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий