Искать в этом блоге

среда, 7 апреля 2021 г.

 Бібліотекар рекомендує...

Стефан Таранушенко "Знищені шедеври української дерев’яної сакральної архітектури. Книга з доповненою реальністю» та комплект листівок із зображенням храмів.
Книга видана за підтримки Українського культурного фонду у межах програми «Культура плюс» за грантом 3PLUSI-26196. Видавець - Олександр Савчук
У книзі «Знищені шедеври української дерев’яної сакральної архітектури. Книга з доповненою реальністю» зібрано розвідки присвячені п’ятьом знищеним шедеврам української дерев’яної сакральної архітектури: Троїцькійцеркві 1710 року в селі Пакуль на Чернігівщині, Покровській церкві 1759 року в місті Зіньків на Полтавщині, Вознесенськійцеркві 1759-1761 років в містечку Березна на Чернігівщині, Введенській церкві 1761 року в селі Артемівка на Харківщині, Миколаївській церкві 1760-х років в селі Нові Млини на Чернігівщині. У 1920-30-і рр.
У виданні в кінці кожного розділу є gr –код, скануючи який можна побачити 3d модель знищених храмів і скласти вичерпне уявлення про шедеври української дерев’яної сакральної архітектури кожної з 5 церков. Переходьте за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=INP859ZWPeo та дивиться ролік про шедеври української дерев'яної сакральної архитектури, які ми не зберегли.



Комментариев нет:

Отправить комментарий